Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7-15:30 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
14.07.2020
Spustili jsme nový eshop na plasty!
Přávě jsme rozběhli nový eshop na prodej plastové výroby ze společnosti SAVE CZ s.r.o., ne že bychom se o to nepokoušeli i dříve. Nicméně teď přichází... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
31.07.2020 Akumulace vody
Bouřka neznamená vždy dostatek vody!
Déšť je skvělá věc, ale do vysušené zahrady se vpíjí jen obtížně. Je lepší mít dostatečnou zásobu vody ke stálé potřebě. číst celé
21.12.2018 Montáže
Montáže ze SAVE CZ
Galerie fotek z montáží. Podívejte se na fotografie jak naši zaměstnanci provádějí montáže. číst celé
Speciálky z výroby
Speciální výrobky podle nákresu. Potřebuje speciální sytém polic pro zdravotníky, nebo bazének pro psa? I to jsou výrobky, které umíme. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas obchodní společnosti SAVE CZ s.r.o., se sídlem Rváčovská 1639, Hlinsko 539 01, identifikační číslo: 25965778, zapsané v obchodním rejstříku Krajské soudu v Hradci Králové, dne 11.3.2002 odd. C, vložka 17989 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Bouřka neznamená vždy dostatek vody!
Bouřka neznamená vždy dostatek vody!
Déšť je skvělá věc, ale do vysušené zahrady se vpíjí jen obtížně. Je lepší mít dostatečnou zásobu vody ke stálé potřebě. číst celé
Montáže ze SAVE CZ
21.12.2018 Montáže
Montáže ze SAVE CZ
Galerie fotek z montáží. Podívejte se na fotografie jak naši zaměstnanci provádějí montáže. číst celé
Speciálky z výroby
Speciálky z výroby
Speciální výrobky podle nákresu. Potřebuje speciální sytém polic pro zdravotníky, nebo bazének pro psa? I to jsou výrobky, které umíme. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

SAVE CZ s.r.o.

Rváčovská 1639

Hlinsko, 539 01

Map
Kontakty
Zákaznická podpora SAVE CZ
Zákaznická podpora SAVE CZ
(Po-Pá, 7-15:30 hod.)
© Copirigrht 2019-2020 by SAVE CZ s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.